Boeket of flowerbox voor Valentijnsdag

Boeket Be My Valentine

Verras je liefde met een boeket of flowerbox voor Valentijnsdag

Wil je je geliefde verrassen op Valentijnsdag? Je toont je liefde door een prachtig boeket bloemen of een unieke flowerbox cadeau te doen. Bij River’s Flower Bar vind je de mooiste boeketten en flowerboxen die geheel gepersonaliseerd kunnen worden. Geef aan wat de favoriete bloemen van je geliefde zijn, welke kleur je graag terug wilt zien in het boeket of welke uitstraling flowerbox je graag wilt. We houden rekening met je wensen en voegen een persoonlijke noot toe, zodat je een uniek en persoonlijk Valentijnsdagcadeau hebt. Onze bloemisten maken alle boeketten en flowerboxen met de hand.

Populaire bloemen voor Valentijnsdag

De bekendste en populairste soort bloemen voor Valentijnsdag is de roos, specifiek een boeket rode rozen. Of het nu om een bos rode rozen of een enkele roos gaat, met deze bloem maak je altijd een goede indruk op je geliefde met Valentijnsdag. Andere populaire bloemen voor deze dag zijn tulpen, die niet alleen een symbool voor Nederland zijn maar ook voor de liefde. Bij River’s Flower Bar kunnen we een prachtig boeket samenstellen met bloemen naar keuze. Je kiest voor een van de Valentijnsdagklassiekers, maar ook voor de favoriete bloemen van je geliefde.

Boeket Be My Valentine

Wat is een flowerbox?

Voor Valentijnsdag geef je een flowerbox cadeau aan een geliefde. Dit is een unieke samenstelling van planten en verse bloemen verpakt in een bijzondere box. Je kiest bijvoorbeeld voor een luxe fluwelen box of een van de andere boxen in ons assortiment. Een flowerbox heeft een luxe uitstraling en staat prachtig op de eettafel of ter decoratie in de woonkamer. Onze bloemisten stellen de flowerboxen zorgvuldig samen en rangschikken deze met de hand. Je kunt je wensen doorgeven, bijvoorbeeld de favoriete bloem van je geliefde. We maken romantische roze met rode flowerboxen, maar kunnen een box in iedere gewenste kleur of stijl personaliseren.

Flowerbox Be My Valentine Large

Een combinatie van groen en bloemen

Bij River’s Flower Bar gebruiken we verse bloemen en planten die lange tijd mee gaan. In een flowerbox combineren we de twee tot een prachtige samenstelling. De groene bladeren of takjes vormen een mooi contrast met de gekleurde bloemen. Onze bloemisten hebben veel ervaring met het maken van flowerboxen en stellen zo altijd iets moois samen. Of je nu vrolijke zonnebloemen wilt of een romantische flowerbox met rozen, we verrassen je op positieve wijze. De prachtige verpakking in combinatie met de bloemen maakt dat dit Valentijnsdagcadeau prachtig staat op de eettafel of in de woonkamer.

Geef je wensen door voor een gepersonaliseerde flowerbox voor Valentijnsdag

Voor Valentijnsdag laat je een flowerbox personaliseren met bloemen en planten die perfect bij je geliefde passen. Onze bloemisten luisteren goed naar je wensen. Je kunt deze op verschillende manieren doorgeven, bijvoorbeeld door aan te geven welke bloemsoorten je graag terug wilt zien in de flowerbox. Je kunt ook een kleurenpalet doorgeven of een uitstraling die je graag wilt zien. We hebben ervaring met het samenstellen van romantische flowerboxen voor gelegenheden zoals Valentijnsdag.

Hoe lang gaat een flowerbox mee?

Een flowerbox is een prachtig Valentijnsdagcadeau waar je geliefde lang van kan genieten. We gebruiken verse bloemen en planten, waardoor de flowerbox zo lang mogelijk meegaat. Onze bloemisten stellen de box met zorg samen en kiezen alleen voor hoogwaardige bloemen en materialen. Hoe lang de flowerbox precies meegaat, hangt vooral af van de soorten bloemen in de flowerbox. De ene soort blijft langer mooi dan de andere. Onze bloemisten informeren je hier graag over en kunnen je advies geven over de beste bloemen voor Valentijnsdag, zodat je je geliefde echt kunt verrassen.

Een boeket voor Valentijnsdag

Een klassiek en romantisch geschenk voor Valentijnsdag is een boeket bloemen. Het is een simpel gebaar waarmee je je liefde voor iemand kunt uiten. Bij River’s Flower Bar bestel je een prachtig boeket bloemen en je laat dit bezorgen bij je geliefde. Kies bijvoorbeeld voor een prachtig boeket rozen dat we op de dag zelf bezorgen, waardoor het op het juiste moment als echte verrassing komt. Naast een boeket rozen zijn er nog talloze andere boeketten waar je uit kunt kiezen om je geliefde mee te verrassen op Valentijnsdag.

De boeketten in ons assortiment

In ons assortiment vind je diverse boeketten met bloemen. Deze boeketten worden met de hand gemaakt door onze bloemisten en zijn vaak een combinatie van verse bloemen en planten. Je kiest uit diverse maten boeketten, bijvoorbeeld een klein of een groot boeket rozen. Er zijn verschillende standaard boeketten met bloemcombinaties die onze bloemisten samenstellen. Ieder boeket ziet er uniek en net even iets anders uit, dankzij de persoonlijke presentatie. Zo’n boeket bloemen is ideaal voor Valentijnsdag, maar ook een mooi cadeau voor een jubileum of verjaardag.

Boeket Pink Confetti

Een gepersonaliseerd boeket bloemen

Naast de klassieke combinaties bloemen voor een boeket voor Valentijnsdag is het ook mogelijk om een gepersonaliseerd boeket samen te laten stellen. Je geeft exact aan welke bloemen je graag in het boeket wilt of welke kleurcombinaties je wenst. Onze bloemisten kunnen zo een gepersonaliseerd boeket samenstellen voor je geliefde. Kies bijvoorbeeld voor dezelfde soort bloemen die je ook op de eerste date cadeau gaf of stel een bos samen met daarin de favoriete kleuren van je partner. We houden rekening met je wensen om zo een prachtig boeket te bezorgen.

Anoniem een Valentijnsdagboeket of flowerbox sturen

Wil je iemand verrassen op Valentijnsdag, maar wil je dit anoniem doen? Het is mogelijk om een boeket of een flowerbox anoniem te versturen naar je Valentijn. Zo verras je iemand zonder dat je je identiteit prijs hoeft te geven. Binnen ons bezorggebied bezorgen we de boeketten en flowerboxen op Valentijnsdag zelf en zorgen we ervoor dat je Valentijn verrast wordt met het boeket. Stuur een prachtig bos rozen, een gepersonaliseerd boeket of een van onze unieke flowerboxen voor deze romantische gelegenheid. Laat bijvoorbeeld een anoniem kaartje achter met een lief bericht of juist een hint naar wie je bent.

Romantische cadeaus voor Valentijnsdag

Een van de meest romantische cadeaus om te geven op Valentijnsdag is een boeket bloemen. Met deze klassieker maak je altijd een goede indruk. Combineer de bloemen bijvoorbeeld met een liefdesbrief vol lieve woorden en herinneringen of neem een fles champagne mee om samen een gezellige avond te beleven. Ook kun je een leuke date voor Valentijnsdag plannen met je geliefde en hier een bos bloemen mee naartoe nemen. Zo combineer je een activiteit met een klassiek Valentijnsdagcadeau. Zorg ervoor dat je moeite doet met een mooie gebaar, zoals een bos favoriete bloemen, een gezellige activiteit of een welgemeende brief of kaart.

Waar komt Valentijnsdag vandaan?

Valentijnsdag wordt jaarlijks op 14 februari gevierd en bestaat al ten minste sinds de veertiende eeuw. De dag is vernoemd naar Sint Valentijn, die na zijn dood heilig werd verklaard en zijn naamdag op 14 februari heeft. Volgens de legende huwde Sint Valentijn in het geheim soldaten in de tijd dat het huwelijk verboden was voor soldaten. Een andere mythe is dat Valentijnsdag afstamt van het Romeinse vruchtbaarheidsfeest Lupercalia, dat op 15 februari gevierd werd. Mannen en vrouwen werden aan elkaar gekoppeld tijdens deze dag. Welk verhaal juist is, is niet bekend. Feit is dat 14 februari al decennialang de dag van de liefde is waarop we elkaar verrassen met een boeket bloemen, een liefdesbrief of een doos chocolaatjes.

River’s Flower Bar in Schiedam

River’s Flower Bar bevindt zich in Schiedam en je kunt langskomen in de winkel om een boeket of een flowerbox te bestellen. Je kunt voorbeelden van verschillende boeketten en flowerboxen voor Valentijnsdag zien in onze winkel. Met onze bloemisten bespreek je je wensen. We stellen unieke boeketten en flowerboxen samen, bijvoorbeeld met de favoriete bloemen van je geliefde of in zijn of haar favoriete kleur. Je kunt ook bij ons terecht voor bloemen voor andere gelegenheden: van bruidsboeketten tot flowerboxen om cadeau te doen of als tafeldecoratie voor een feest. We maken gebruik van hoogwaardige bloemen en materialen, zodat je lang van een boeket kunt genieten.

Bestel je Valentijnsdag boeket of flowerbox online

Alle Valentijnsdag boeketten en flowerboxen zijn online te bestellen. Je kunt contact met ons opnemen om je wensen te bespreken of direct een optie uit ons assortiment bestellen. Binnen ons levergebied bezorgen we de bloemen op Valentijnsdag om je geliefde echt te verrassen. Ook online geef je je wensen door en zorgen we voor een boeket met een persoonlijke noot. Verras je Valentijn anoniem of laat een lieve boodschap achter voor degene van wie je houdt.

Onze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren.