River’s Flower Bar organiseert regelmatig workshops en evenementen. Dat zijn prive workshops voor bijvoorbeeld een vriendengroep / bachelorette, algemene workshops voor boeketten en flowerboxen en ook grotere evenementen gecombineerd met workshops die wij organiseren met onze partners (restaurants, hotels etc).

Ontdek de Bloemen Magie bij River’s Flower Bar
Duik in de betoverende wereld van bloemen met onze exclusieve bloemen workshops bij River’s Flower Bar in Schiedam. Of je nu een beginnende bloemenenthousiasteling bent of een doorgewinterde flora-kenner die zijn of haar vaardigheden wil aanscherpen, onze workshops bieden voor ieder wat wils. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden bij elke stap, van het kiezen van de perfecte bloem tot het creëren van je eigen unieke arrangement. Vergeet de dagelijkse sleur en laat je meevoeren in de wereld van kleur, geur en creativiteit. Bij River’s Flower Bar wordt iedere bloemen workshop een ervaring om nooit te vergeten.

 

Join our newest creation – Christmas Flower Workshop

banner-workshop
workshop
workshop
workshop

Wil jij ook een workshop volgen of heb je vragen over de mogelijkheden? Neem contact op via onderstaande formulier.

    Een Bloeiende Ervaring: Bloemen Workshops bij River’s Flower Bar Laat je creativiteit de vrije loop en leer de fijne kneepjes van het bloemschikken van experts tijdens onze boeiende bloemen workshops. Gelegen in het hart van Schiedam, biedt River’s Flower Bar een ongeëvenaarde kans om je talenten te ontplooien te midden van gelijkgestemden. Elke workshop is zorgvuldig ontworpen om je zowel theoretische kennis als praktische ervaring te bieden. En terwijl je leert, geniet je van de sfeer van ons prachtige etablissement, omringd door bloemen in alle tinten en maten. Schiedam heeft nog nooit zoiets gezien – een plek waar passie voor bloemen en leren hand in hand gaan.

    Unieke Bloemen Workshops in Schiedam Zoek je een unieke, leerzame en leuke ervaring in Schiedam? Onze bloemen workshops bij River’s Flower Bar zijn precies wat je zoekt. Wij geloven dat bloemschikken veel meer is dan alleen het plaatsen van bloemen in een vaas. Het is een kunstvorm, een manier om jezelf uit te drukken en om schoonheid te creëren met je eigen handen. Tijdens onze workshops combineren we hands-on leren met plezier en flair. Onder begeleiding van professionele bloemisten, transformeer je verse bloemen in adembenemende arrangementen. Het is niet alleen een kans om nieuwe vaardigheden te leren, maar ook om nieuwe vrienden te maken en te genieten van de warmte en gastvrijheid van River’s Flower Bar.