Bruidsboeketten

Bruidsboeketten

Bruidsboeketten waar je op slag verliefd op wordt!

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Dat wordt vast een geweldige dag en een heerlijk feest voor jullie en al jullie gasten. Zijn jullie al bezig met de organisatie van jullie mooiste dag? Het begint natuurlijk met het kiezen van de juiste datum en de locatie waar jullie willen trouwen. Er komt heel wat kijken bij het regelen van alle details van jullie bruiloft. Van de jurk tot het eten en van de taart tot band of de dj.
 
In dit artikel gaan we het met je hebben over de bloemen op je bruiloft. Van bruidsboeketten tot corsages voor de gasten en van mooie bloemstukken voor op tafel tot prachtige boeketten voor bij de ceremonie. De laatste jaren wordt er steeds meer aandacht besteed aan de aankleding van je bruiloft met bloemen. Steeds vaker wordt er niet alleen gekozen voor een hip en trendy bloemetje voor de bruid. Er wordt een volledig bloemenplan gemaakt dat voor een groot gedeelte de sfeer van de aankleding bepaalt op jullie mooiste dag. Lees snel verder om de dag helemaal compleet te maken met bloemen die net zo stralen als jullie.

Ontdek welk jouw boeket jouw hart verovert

Als je gaat kijken voor bruidsboeketten dan zul je merken dat er heel veel mogelijkheden zijn. Net als bij de trouwjurk gaat het erom dat je de keuze maakt waarbij je op slag verliefd bent op het boeket. Daarbij is het handig om te kiezen voor een model dat lekker in de hand ligt, want je hebt het best een tijdje vast. Je kunt de keuze op allerlei manieren maken. Je kunt kijken welke bloemen het beste passen bij je persoonlijkheid, of bij je jurk of allebei natuurlijk. Ook kun je gaan voor een bepaalde stijl of een bepaalde kleur. Je mag het allemaal zelf bepalen. En dat maakt het vaak ook lastig. De keuzemogelijkheden kunnen overweldigend zijn. We gaan je helpen om het wat makkelijker voor je te maken. Want uiteindelijk mag je vooral genieten van jouw bruiloft. En dat begint al bij de voorbereidingen als het goed is.
 
 
Bruidsboeketten

Bruidsboeketten ‘proeven’

Bij het uitkiezen van je bruidstaart kun je steeds vaker kiezen voor een proeverij zodat je kunt proeven welke taart het lekkerst is en welk model jullie het mooist vinden. Zo wordt het uitzoeken voor de bruidstaart een fluitje van een cent en een heerlijke aangelegenheid. We hebben goed nieuws voor je, want het is nu ook mogelijk om bruidsboeketten te ‘proeven’. En dan bedoelen we niet dat je letterlijk bloemen moet gaan eten. Dat is niet de bedoeling. Wel kun je genieten van een heerlijke tijd waarbij je in de watten gelegd wordt en de mogelijkheid krijgt om je wensen kenbaar te maken en allerlei voorbeelden te zien. Je maakt een persoonlijke afspraak en wordt ontvangen met een heerlijk glaasje bubbels, koffie, thee en allerlei lekkernijen. Tijdens het gesprek nemen we uitgebreid de tijd om te ontdekken welk boeket het beste bij jou past en laten we jullie ook zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van bruidsbloemen. Zo ontdek je vanzelf welk boeket je hart steelt.

Ga je voor hip en trendy bruidsboeketten?

De meeste mensen kiezen voor modellen die hip en trendy zijn. Er worden steeds meer non cliche bruidsboeketten gekozen met een geheel eigen uitstraling. Daarbij kun je niet alleen kiezen voor aparte bloemen waar het boeket omheen wordt gecreëerd. Het is ook mogelijk om te gaan voor een bepaald thema. Houden jullie een bruiloft die in het teken staat van bijvoorbeeld de vijftiger jaren, dan kun je de bloemen daarop aanpassen. Zijn jullie allebei gek op auto’s, dan kun je jullie lievelingsauto in het stukje laten verwerken. Laat je informeren over de mogelijkheden die er zijn, want die zijn er meer dan je denkt.
 
Bruidsboeketten
Bruidsboeketten

Beken je kleur met je boeket?

Bij bruidsboeketten op maat kun je naast een thema ook gaan voor een bepaalde kleur. Bij een witte jurk staat een witte bos bloemen altijd prachtig. Je kunt dan nog steeds een heel mooi model laten maken met allerlei verschillende bloemen in witte tinten die prachtig samen passen. Toch kan het ook leuk zijn om juist te gaan voor kleur in het boeket. Je kunt gaan voor een volledig bont en fleurig exemplaar en al je favoriete bloemstengels samen te brengen in een mooie bos. Als je wilt kun je ook kiezen voor een exemplaar in een bepaalde kleur of tinten die dicht bij elkaar liggen.

Ga je voor stijlvolle of uitgesproken bruidsboeketten?

Als je gaat kijken naar exclusieve bruidsboeketten dan doe je jezelf echt een groot plezier. Je maakt daarmee je bruiloft helemaal compleet. Of je nu kiest voor een uitgesproken bos bloemen waar mensen nog lang over napraten of voor een ingetogen en stijlvol model. Je mag een model kiezen dat past bij je persoonlijkheid en bij jullie als stel. Kijk goed naar welke stijl jullie beiden aanspreekt. Er is altijd wel een gemeenschappelijke deler te vinden. En laat de bruid leading zijn in de keuze van het uiteindelijke model. Zij gaat het bij zich dragen.

Boeketten wit roze

Geef je bruiloft kleur met bloemen

Bloemen geven altijd iets extra’s Als je een etentje hebt, dan maakt een bloemetje op tafel het net iets meer af. Geef je iemand een bosje cadeau dan geef je iemand een moment van oprechte aandacht. Dat geldt zeker ook voor bloemen tijdens een bruiloft. Je kunt de uitstraling van je huwelijk extra stijl en diepgang geven als je je huwelijksfeest aankleedt met bloemen. Daarom gaan we je naast de bruidsboeketten een inkijkje geven in de mogelijkheden die bloemen je nog meer geven op de mooiste dag van je leven.

Begin met je eigen boeket

Als basis kun je starten met bruidsboeketten. Dat boeketje kan de basis zijn van de hele aankleding op het gebied van bloemen. Dus kijk eens goed naar wat je mooi vindt en laat de details van de bos in alle andere stukken terug komen. Je zult er versteld van staan wat bloemen doen met de aankleding van een ruimte en hoe feestelijk een corsage staat op de kleding van je gasten.

Bruidsboeketten

Coursage van de bruidegom met bruidsboeketten

Als je eenmaal helderheid hebt over de bruidsboeketten die passen bij de bruid, dan kun je gaan kijken naar een mooie corsage voor de bruidegom. Dat kan een detail zijn uit het boeket van de bruid. Een paar bloemen in een bepaalde kleur of juist alleen de belangrijkste bloem die in het boeket zit. Je maakt daarmee de kleding van de bruidegom een stuk stijlvoller en jullie zijn dan samen een geweldig setje.

Coursage voor de bruidsmeisjes en getuigen

Naast de bruidsboeketten en een corsage voor de bruidegom kun je ervoor kiezen om ook de bruidsmeisjes en -jonkers een bloemetje op te spelden. De getuigen hebben ook een belangrijke rol tijdens jullie bruiloft. Je geeft ze net een extra tikje aandacht als ook zij een bloemetje dragen op hun kleren. Daarmee maak je ze heel herkenbaar en geef je ze de status die ze verdienen.

Een miniversie van de bruidsboeketten voor gasten

Tot slot kun je als je helemaal all-in wilt gaan een miniversie bruidsboeketten opspelden bij alle gasten van jouw feest. Het hangt een beetje af van het aantal gasten en het budget dat je daarvoor beschikbaar hebt. Maak daarbij wel onderscheid tussen gewone gasten en gasten die een rol hebben tijdens jullie dag.

 

Bruidsboeketten
Bruidsboeketten

Maak het compleet met bloemstukken op je trouwlocatie

Tot zover de mensen die je kunt opfleuren met details van bruidsboeketten. Daarnaast kun je de trouwzaal en alle andere ruimtes die je gedurende de dag in gebruik neemt aankleden met bloemen. Dat geeft heel veel sfeer en ziet er romantisch uit.
 

Een grote versie van bruidsboeketten bij de ontvangst

Het staat geweldig als je een grote versie van jouw keuze van de bruidsboeketten bij de ontvangst neerzet. Daarmee maak je meteen een heel fleurige statement. Het geeft mensen het idee van luxe en overvloed.
Bruidsboeketten

Maak het compleet met bloemstukken op je trouwlocatie

Tot zover de mensen die je kunt opfleuren met details van bruidsboeketten. Daarnaast kun je de trouwzaal en alle andere ruimtes die je gedurende de dag in gebruik neemt aankleden met bloemen. Dat geeft heel veel sfeer en ziet er romantisch uit.
 

Een grote versie van bruidsboeketten bij de ontvangst

Het staat geweldig als je een grote versie van jouw keuze van de bruidsboeketten bij de ontvangst neerzet. Daarmee maak je meteen een heel fleurige statement. Het geeft mensen het idee van luxe en overvloed.

Een kopie van de bruidsboeketten tijdens de ceremonie

Tijdens de ceremonie staat het geweldig om langs de rijen waar de mensen zitten details van bruidsboeketten terug te laten komen. Je loopt dan zo een scene in van een film in waarbij alle details kloppen. Helemaal mooi is het als de bruidsmeisjes bloemblaadjes strooien op het pad waar de bruid overheen loopt naar haar bruidegom. Met bloemen maak je een bruiloft compleet.

 

Bruidsboeketten